Grundarna och visionen

Grundarna, Christian och Jeffreys vägar korsades genom sin stora passion för kvalitetsmärken med rejäl premiumkänsla och ur deras vision föddes definitionen om vad kvalitet och premiumkänslan består av.

REYIAN är resultatet av denna vision.

Med stor ödmjukhet och ett djupt kall för att skapa och förse världen med tidlösa produkter utmanar vi på REYIAN alla steg mellan produktion och konsument, ett hårt och rigoröst arbete, för att säkerställa att våra produkter lever upp till våra högt uppsatta standarder.

Premium, Style, Always.

Priset

Vi på REYIAN anser att priset är mycket gynnsamt för kvaliteten i våra produkter. Vår prisbild är en konsekvens av våra grundares vision i hur kvalitetsprodukter ska prissättas utan överpriser. Genom att sälja våra produkter direkt online och på så sätt undvika många mellanhänder kan vi erbjuda våra högkvalitativa produkter direkt till dig, utan onödiga omvägar! Och det är inte bara en härlig upplevelse, det är också vad vi anser vara rätt steg för en hållbar framtid.

Vår eviga strävan

Vi kommer aldrig att nöja oss med mediokert utan kommer att fortsätta att förbättra våra produkter och tjänster kontinuerligt för att alltid sträva efter nya höjder. I detta åtagande litar vi på er, våra fantastiska kunder och er kontinuerliga feedback. Som alla starka relationer så bör kommunikation flöda fritt i bägge riktningar.
Gratis frakt
Säker e-handel
Kundvagn cart 0
You have successfully subscribed!
sv